De Stichting Publieke Innovatieve Mediadienst (PIM) is licentiehouder van Omroep PIM en is statutair gevestigd aan de Margrietstraat 1, 1141 ET te Monnickendam. Omroep PIM is de officele publieke omroep van de gemeente Waterland.

Het algemene contactadres voor Omroep PIM is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting PIM:
Voorzitter : Hans Broeren

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris : Vacant  
Penningmeester : Bertien van der Kolk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Adviseur   Williejan Buter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Omroep PIM:
Hoofdredacteur : Jeroen Kistemaker Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vrijwilligerscoördinatie : Han Sleven Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  : Joke Middelbeek Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
contact opnemen met PIM
   

Klachten:
Heeft u een klacht m.b.t. een uitzending of over onze programmering, dan kunt u uw reactie voorleggen aan ons Programmabeleidbepalend Orgaan, het PBO, t.a.v. Jeroen Kistemaker. Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie over het indienen van uw klacht en het PBO zie:
Informatie over de stichting achter Omroep PIM


Overige Mediadiensten:
Website : www.omroep-pim.nl
Twitter : www.twitter.com/omroeppim
Facebook : www.facebook.com/omroep.pim
YouTube : www.youtube.com/omroeppim
 pbo 300px

Zoek